Performanța managerială și de business

Integrăm principiile psihanalizei în mediul de afaceri pentru a ajuta managerii să atingă un nivel de performanță ridicat și să obțină maximum de la echipa lor.

Vezi programele

Leadership-ul
este o necesitate.

Modul în care vă conduceți echipa va avea efecte de durată asupra productivității acesteia, atât la nivel de business, cât și la nivel personal.

Sănătatea emoțională în echipă

Oferit managerilor pentru a-i ajuta să înțeleagă sănătatea emoțională care stă la baza productivității. Potrivit pentru echipe care lucrează constant sub presiune.

mai departe

Inconștientul la muncă

Pentru schimbări de durată aducem în workshop cunoștințele din psihanaliză urmărind crearea echipelor și liderilor potriviți pentru organizație.

mai departe

Managementul stresului

Integrăm în coaching și training principiile psihanalizei pentru a oferi suportul necesar în ințelegerea dinamicii ascunse ce împiedică gestionarea corectă a stresului.

mai departe

Leadership în Tech & Engineering

Dedicat managerilor care au provocări în recrutarea și păstrarea echipei, dificultăți în obținerea rezultatelor la timp și de calitate cu anumiți angajați.

mai departe

Abordare bazată pe gândirea psihanalitică

Pe termen lung, abordarea psihanalitică în programele dedicate companiei va oferi angajaților beneficii nu numai în carieră , ci și în viața lor privată.

Construim programe adecvate companiei

Deslușim împreună cu echipa HR și CEO ce tip de program ajută în acel moment echipa și angajații.

Coaching 1-1 și coaching de echipă

Într-un cadru confidențial, se prelucrează aspecte importante personale și de echipă, vizând capacitatea de decizie, soluțiile creative în companie.

Workshopuri pentru angajați și companii

În cele 4 ateliere aplicăm conceptele de gândire psihanalitică în experiența zilnică a angajaților și companiilor.

Întrebări frecvente

Explicații despre psihanaliza
la locul de muncă

Răsfoiește răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le-ai putea avea despre efectele și beneficiile psihanalizei ca instrument pentru a-ți menține angajații relaxați și focusați la locul de muncă.

Psihanaliza este în esență preocupată de conștientizarea inconștientului, astfel încât să se poată găsi o soluție mai bună la problema în cauză. Se acordă atenție la ceea ce se spune, dar și la modul în care inconștientul se manifestă indirect în interacțiune – sub formă de greseli de exprimare, rostiri spontane, repetări, rezistență, comunicare non verbala, așteptări nerealiste de rol de la partenerul de conversație.

Psihanaliza oferă o perspectiva utilă la muncă. Performanța indivizilor sau a echipelor întregi este adesea inhibată chiar și atunci când depun efort maxim. Atunci când logica și cunoașterea eșuează, căutarea inconștientului ajută în deslușirea inhibițiilor performanței.

Cu siguranță ești parte dintr-o echipa și relația ta cu managerul și colegii este importantă. Vei înțelege importante aspecte din această relație, dar și din relațiile pe care le dezvolți cu cei din viață personală. Vei înțelege cum faci alegerile la interviurile de angajare, cum te poziționezi în echipă.

Timp de 8 sesiuni se va lucra pe propriile tale provocări în echipa, le înțelegi sursa și sensul. Abordarea psihanalitică îți va oferi înțelegeri profunde. Mix-ul dintre învațarea prin acțiune, lucrul cu situațiile din viața reală, coaching individual între sesiuni, cresc impactul și eficiența programului. Trainerii întrunesc 3 condiții importante pentru obținerea rezultatelor măsurabile: Sunt Ingineri cu peste 15 ani experiență în management, în conducerea echipelor în industrii variate , au minim 12 ani de experiență în coaching și training, în special în domeniile IT, inginerie și Educație aprofundată în psihologie - psihoterapie psihanalitică.

Ca manager te confrunți cu destule provocări și faptul că firma te-a aruncat în această poziție este și pentru ei o provocare gestionarea rezultatelor în echipa ta. Solicită managerului tău direct sau HR-ului suportul financiar pentru înscrierea în programe, prezentând rezultatele pe care le vei obține în termeni financiar și non-financiar la final de program. Puteți stabili împreună ce anume este de dorit că tu să obții în urmă acestui program.

În coaching vă însoțim cu abordarea noastră analitică în explorarea părților conștiente și inconștiente ale sinelui, care contribuie la depășirea constantă a limitelor fizice sau psihologice personale. Va veți concentra pe aspectele dvs. într-o conversație confidențială, veți iniția o schimbare durabilă, experimentați consolidarea personalității dvs., precum și a carierei dvs, gășiți o nouă libertate de acțiune.

Resurse

Gabriela Bădina
Psihoterapeut, Cofondator Insidemind

Vrei să fii un lider mai bun, să comunici mai eficient?

Managerii sunt făcuți pentru a inspira, a sprijini și a oferi încredere. O schimbare în acest sens ajută afacerile să crească exponențial. Este timpul!

Contactează-ne
Am lansat programul „INCONȘTIENTUL LA MUNCĂ"
This is default text for notification bar

Te anunțăm de fiecare dată când publicăm articole noi

Livrat gratuit în căsuța ta email. Te poți dezabona oricând.