Program Business

Sănătatea emoțională
în echipă

Abordarea și susținerea sănătății emoționale la locul de muncă nu mai este doar o necesitate. Făcând din acest lucru o prioritate, poți culege beneficiile implicării susținute a celor din echipa ta.

Vezi detalii

Descriere program

Timp de 8 ore ne concentrăm pe identificarea, prevenția și implicațiile în productivitate a sănătații emoționale: Clienții se plâng de serviciile echipei; conflicte repetate; concedii medicale în creștere; evitarea unui angajat de către colegi; pasarea unui angajat de la o echipă la alta; problematici recurente, zilnice cu care managerul.

  • Vei beneficia de o introducere în legătura corp–minte, a influenței psihicului în sănătatea fizică (somatizare) și implicațiile în productivitate (absenteeism, afectare cognitivă, contagiune emoțională, etc)
  • Vei dezvolta capacitatea de identificare a personalităților accentuate/dificile, conștientizarea limitelor și punctelor forte ale celor din echipă, vei putea măsura implicațiile în productivitate–costuri/beneficii.
  • Vei ințelege comportamentul de abordat al managerului în relația cu caracterele dificile și vom dezbate miturile privind specialitățile în sănătate psiho-emoțională(psiholog, psihiatru, psihoterapeut).

Cum îmi poate imbunătăți acest program ziua de muncă?

Vei deveni mai încrezător în a face față situațiilor incerte și amenințătoare și a înțelege sursa acestora. Relația ta cu partenerii de afaceri, angajatii din echipă, colegii, se va intări, iar legătura cu oamenii care sunt importanți pentru tine în viața profesională va fi consolidată. Veti puteți recunoaște situațiile dificile, veți putea să le abordați sau să încorporați cunoștințele în deciziile legate de muncă.

* Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru a participa la acest curs.

Gabriela Bădina
Psihoterapeut, Cofondator Insidemind

Vrei să fii un lider mai bun, să comunici mai eficient?

Managerii sunt făcuți pentru a inspira, a sprijini și a oferi încredere. O schimbare în acest sens ajută afacerile să crească exponențial. Este timpul!

Contactează-ne
Am lansat programul „INCONȘTIENTUL LA MUNCĂ"
This is default text for notification bar

Te anunțăm de fiecare dată când publicăm articole noi

Livrat gratuit în căsuța ta email. Te poți dezabona oricând.