Program Business

Leadership în Tech & Engineering

Trecerea de la poziția tehnică la conducerea oamenilor implică multa responsabilitate si o buna cunoastere a personalitatilor din echipa. Într-o lume în care păstrarea, motivarea și recrutarea resursei umane este o provocare, crearea liderilor este o necesitate.

Vezi detalii
Leadership in Tech

Descriere program

Programul imbină în cele 8 sesiuni de câte 3 ore fiecare, management, development training, coaching individual și de echipă, cu elemente din psihanaliză, autoevaluări pe variate aspecte de leadership și personalitate, toate îmbinate pentru a oferi managerilor înțelegeri profunde ale personalităților din echipă, descoperirea si îndepărtarea barierelor din productivitate si performanță.

  • Iți vei cunoaște stilul de lider prin autoevaluări pe diferite aspecte de personalitate.
  • Vom aborda subiecte specifice: delegarea, comunicarea, stresul, motivarea, recrutarea, evaluarea performantelor, abilități de coaching.
  • Vei prelua instrumente și sisteme de implementat în gestionarea personalităților, deslușirea conflictelor, ședințe relevante, evaluări 1:1, dezvoltare juniori.
  • Vei impărtăși problematicile relațiilor de muncă cu alți lideri.

Cum imi poate imbunătăți acest program ziua de muncă?

Reducerea rotației în echipă, reducerea orelor suplimentare, înțelegerea personalităților dificile, evitarea greșelilor în recrutare, reducerea și prevenția conflictelor. Veți cunoaște mai bine stilul dvs. de conducere și punctele forte, si veți învăța, de asemenea, să vă recunoașteți vulnerabilitatile.

* Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru a participa la acest curs.

Gabriela Bădina
Psihoterapeut, Cofondator Insidemind

Vrei să fii un lider mai bun, să comunici mai eficient?

Managerii sunt făcuți pentru a inspira, a sprijini și a oferi încredere. O schimbare în acest sens ajută afacerile să crească exponențial. Este timpul!

Contactează-ne
Am lansat programul „INCONȘTIENTUL LA MUNCĂ"
This is default text for notification bar

Te anunțăm de fiecare dată când publicăm articole noi

Livrat gratuit în căsuța ta email. Te poți dezabona oricând.