Call : +40 751 060 239 | Email : contact@insidemind.ro Programare

Analiza Personala

In orice se intampla in viata ta – traversarea unei perioada dificile, relatii de imbunatatit sau blocaj intr-o situatie, gestionarea unei probleme serioase: anxietatea,depresie, trauma, doliu – vei fi angajat intr-un dialog unu la unu clarificator marcat de curiozitate, respect si intelegere.

Analiza ofera suport in rezolvarea unei crize, reducerea stresului, dezvoltarea obiectivelor si strategiilor pentru imbunatatirea sanatatii si starii de bine. Terapia ajuta la dezvoltarea resurselor interne ce pot ajuta la rezolvarea aspectelor care cauzeaza nefericirea, instaisfactia sau blocajul.

Se dezvolta noi mecanisme de a face fata provocarilor in anumite arii ale vietii ca relatiile, stres management sau pur si simplu in implicarea in actiuni cu rezultate.

Dialogul liber, fara bariere sau judecati, ofera o noua perspectiva a situatiilor, precum si solutii si alegeri inedite.

A fi ascultat – cu adevarat ascultat si vazut – este in sine un proces tamaduitor si intaritor.

Uneori schimbarile apar inainte ca problemele originale sa fie rezolvate. Paternuri, emotii  si comportamente se modifica intelegand cauzele care le-au produs, si indepartarea blocajelor devine posibila.