ianuarie 31, 2019

Initiativa & Implicare

Când:
februarie 28, 2019@6:30 pm – 8:00 pm
2019-02-28T18:30:00+02:00
2019-02-28T20:00:00+02:00
Unde:
LIVE ONLINE
Cost:
40 RON
Contact:
InsideMind
+40 751 060 239
Daca esti parinte, alatura-te specialistilor InsideMind in acest seminar ONLINE LIVE.
Dezbatem aspecte ce se dezvolta in perioada 3-6 ani, importante pentru intelegerea si dezvoltarea sanatoasa a sistemului psiho-emotional al copilului, constientizarea consecintelor actiunilor noastre ca parinti in viata viitorului adult.
Te vei familiariza cu:
-Achizitiile importante intre 3-6 ani pentru viitorul adult
-Formarea implicarii si initiativei  
-Aparitia elementelor de psihosomatica  
-Comportamentul adultilor reflectat in comportamentul  copilului
 
Atentie! Desi vizeaza relatia parinte-copil, acesta NU este un seminar de parenting. Seminarul este proiectat sa ofere intelegeri ale procesului de dezvoltare, NU vom elabora retete/sabloane de parenting.
 
Intrebarile legate de subiect pot fi adresate pana in ziua evenimentului prin email la contact@insidemind.ro. Raspunsurile vor fi prezentate in intalnirea online.   
 
Seminarul „Intiativa & Implicare" face parte din campania „Constructia integritatii psiho-emotionale" de constientizare  privind nevoile afective si sociale ale copiilor. Campania contine seminarii online live si este structurata pe teme specifice etapelor de varsta.
 
Lectori: Gabriela Badina & Anca Sima – psihoterapie integrativa & psihanalitica
 
Grup de maxim 12 persoane
 
Inscriere eveniment
 
Va puteti inscrie adresand un mesaj in formularul de mai jos precizand adresa de email si un scurt mesaj prin care va exprimati intentia de participare. Veti primi din partea noastra detalii despre plata si link-ul de participare.Prin inscriere veti face cunoscuta adresa dvs de email organizatorului care o va utiliza in scopul comunicarii acestui eveniment.
 
Numele dvs NU va fi afisat pentru ceilalti participanti pe perioada seminarului.